ABFK 
Advies, Boekhouding, 
Fiscaliteit en Kennis

Met onze jaren ervaring kan elke onderneming beroep op ons doen en staan we hen bij met raad en daad. Onze klanten een goed gevoel geven en een luisterend oor zijn, daar streven wij naar.

Daarom kiezen we voor een persoonlijke en vriendschappelijke aanpak, met advies op maat voor de unieke uitdagingen van elk van onze ondernemers. Als klant krijgt u een vaste dossierbeheerder toegewezen waar u met al uw vragen terecht kan. Zo garanderen we een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.

Onze dossierbeheerders volgen jaarlijks meerdere bijscholingen over fiscale, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige topics. Zo blijven ze up-to-date met de nieuwe wetgeving en de veranderingen binnen de boekhoudwereld en kunnen ze onze klanten hierover informeren.

Ik wil meer info

Toen ik Wim van ABFK in de bergen van Frankrijk leerde kennen, ondertussen al erg lang geleden…, was ik oprichter en bestuurder van 5 bedrijven, elke met een ander boekhoudkantoor… Vanaf mijn eerste dossier bij ABFK was het een verademing, mijn boekhouding werd eenvoudig en cijfers makkelijk te begrijpen.

ABFK heeft toegewijde dossierbeheerders en ik mag mij gelukkig prijzen met mijn dossierbeheerder, Désirée Bastianon. Désirée zorgt ervoor dat alles snel en simpel wordt geregeld. Joke Klop is van hetzelfde laken een broek, altijd staat ze klaar voor de klanten en geen enkele e-mail blijft onbeantwoord. Kortom een topteam en een aanrader voor elke ondernemer!

Brahim Boulbahaiem, zaakvoerder Innovatech Belgium, Profdak, Cuthings

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met ABFK, in het bijzonder over de gepersonaliseerde aanpak.

Onze contactpersoon kent ons bedrijf door en door. Mede dankzij hun kunnen we ons focussen op onze corebusiness en verder blijven groeien.

Jo Herbots, Vleesgroothandel Jo Herbots

Ik ben ongeveer 16 jaar ondernemer en had bij vroegere boekhouders vaak het gevoel dat ik alles zelf maar moest uitzoeken. Dit was vaak tijdrovend en bracht toch wel wat twijfel met zich mee.

Toen ik met ABFK in contact kwam ging dan ook een hele nieuwe wereld voor me open. Van vandaag op morgen kreeg ik degelijk, concreet en correct advies en word ik professioneel bijgestaan. Ik heb dan ook meerdere van mijn bevriende ondernemers aangeraden om met ABFK contact op te nemen.

Ben Kunnen, zaakvoerder Opteco

Wij hebben redelijk wat paden moeten bewandelen voordat we uiteindelijk DE geschikte partner hebben gevonden voor al onze accountancy activiteiten. Actueel hebben wij al een 5-tal vennootschappen met sterk uiteenlopende activiteiten ondergebracht bij ABFK en dit vooral op basis van de hoge servicegraad die wij dagdagelijks ondervinden.

Het team ter beschikking gesteld is uitermate efficiënt en dit gekoppeld aan de nodige kennis en kunde. Wij genieten tevens van regelmatige updates en professioneel advies en de ligging kort bij de afrit van de snelweg is ook mooi meegenomen.

Fabrizio Teatini & Joeri De Coninck Zaakvoerders Sadeco bvba

Onze expertises

De volledige boekhouding verzorgen van a tot z
Professionele en persoonlijke aanpak
Een luisterend oor zijn
Probleemoplossend meedenken
Oplossingen bieden
Advies in mensentaal
Begeleiding in het ondernemerschap
Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten
Een gemotiveerd team met maximaal engagement